HTML

Pénzügyi intézmények jogsértéseivel szemben

A pénzügyi intézmények által elkövetett jog- és törvénysértések, precedens határozatokkal, állásfoglalásokkal. Jogosulti kötelezettségszegések, jogalap nélküli szerződés felmondások. Peres ügyek, nyílt levelek, média megjelenések, beadványok. Lobbi a pénzintézekre vonatkozó törvények szigorításáért.

Friss topikok

Linkblog

2011.04.12. 08:19 megmondja

A kilakoltatások megállítása érdekében szervezett békés demonstráció

FELHÍVÁS MINDEN MAGYARHOZ!

 

A Munkáspárt Nőtagozatához csatlakozva, demonstrációt hirdetünk 2011.Április (Szelek hava) 16-án, 15 órai kezdettel a Kossuth Lajos térre a József Attila szoborhoz, ahol felszólalunk a magyar emberek kizsákmányolása ellen, szerencsétlen sorsú honfitársaink helyett is, akik már nem képesek önmagukért és családjuk, fennmaradásáért küzdeni.

Gyülekező 14 órától.

 

 

 

A magyar Anyák, és Családjaik nevében!

 

Szólj hozzá!

Címkék: behajtás fogyasztóvédelem demonstráció jogsegély tartozás kilakoltatás végrehajtás jogsértés moratórium jogérvényesítés törvénykezés jogmegóvás


A bejegyzés trackback címe:

https://jogsertesek.blog.hu/api/trackback/id/tr382819390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása